×

Granárium Központ Nagysáp

The price has been calculated by the best price of the next 90 days.

Best offer

Best price of the next 90 days:
19.31  / person / night, no meal
Select date
Guaranteed best price
 • Free parking
 • Instant confirmation
 • Granarium center 100 m
 • Free WiFi
 • Baby friendly (Free under 2 years)
 • Air conditioning
 • Own restaurant
 • Free wifi, free use of table tennis for 60 minute(s)
 • Cat, dog allowed (5 000 Ft / night)
 • 11 rooms, 32 people
 • Spoken languages: English, Hungarian, German

Description of the accommodation:

Rooms, services Granárium Központ Nagysáp is offering 11 tastefully furnished rooms to those seeking accommodation in Nagysáp. The whole family will enjoy staying at this pension thanks to child-friendly services being available. Your small pet is also very welcome during your stay at the pension. An additional fee applies to taking your pet here. In case you'd like to have a meal or a drink on the spot, you will be provided freshly prepared dishes in the restaurant every day. If neccessary, you may park your car at the parking place of the pension for free. There's no need to worry about the summer heat here, in some of the rooms air-conditioning is available (please make sure on the information sheet of the selected room). The pension is offering wireless Internet connection (WiFi) without charging extra fees, so you may go online anytime with your laptop during your stay. You can find the exact list of services provided by Granárium Központ Nagysáp (including those for extra fees) and the exact equipment of the rooms on the information sheet below and on the information sheet of the respective rooms.

Location Granarium center is 100 meters from the pension.

Catering The displayed room prices are without catering. When reserving your room, you may also choose another type of catering, the pension is offering the following: full board, half board, no meal , breakfast.

Payment The pension is offering the following methods to pay your reservation: erzsébet gift voucher, debit/credit card, bank transfer, cash, széchenyi recreation card.

Arrival, opening hours The earliest time to arrive is 15:30, the latest time to leave the rooms is 10:00. The personnel of the hotel can speak in Hungarian, English and German with you.

3 Granárium hill, Nagysáp, 2524 (Hungary)

I am Mariann, thank you for choosing RevNGo.com! Select date of your stay, then click on the "Reserve" button, it only takes 2 minutes.

If you need some assistance, feel free to contact me: info@revngo.com

Rooms

Hurry, the rooms are getting sold out quickly!

Family Air Conditioned Quadruple Room Family Air Conditioned Quadruple Room
max. 4 people
 • 24 m2
 • 1 bedroom
 • Air conditioning
 • WiFi
 • Balcony/Terrace
details

The total capacity of the room is 4 people.

 • Bedroom (for 4 people)
  • double bed, bunk bed
  • wardrobe, TV, private balcony/terrace
 • Private bathroom (shower)
I'll check the available days and prices
Classic Air Conditioned Double Room Classic Air Conditioned Double Room
max. 2 people
 • 20 m2
 • 1 bedroom
 • Air conditioning
 • WiFi
 • Balcony/Terrace
details

The total capacity of the room is 2 people.

 • Bedroom (for 2 people)
  • double bed
  • wardrobe, TV, private balcony/terrace
 • Private bathroom (shower)
I'll check the available days and prices
8.8
Good
(based on 60 rating)
82%
 • Staff:
  8.9
 • Cleanness:
  9.2
 • Price/Value:
  8.4
 • Comfort:
  8.7
 • Services:
  8.4
 • Restaurant:
  8.8
 • Accessibility:
  9.4
Rating 6.0
"Hidegek voltak a szobák, kértünk szoba cserét, mert nagyon hideg volt, de a másik szoba befűtése is 3 órába tellett, mert úgy vártak mint fizető vendéget, hogy a radiátorok el voltak zárva, mikor megérkeztünk mi kapcsolatuk fel a fűtést. Arról nem is beszélve, hogy nem tudunk fürödni, mert csak langyol víz volt szombat és vasárnap is 🤔😏"
"A vacsora nagyon finom volt."
Accommodation's reply:
Kedves Vendégünk! Sajnáljuk, hogy rossz élménye volt nálunk. Az adott napon sajnos műszaki problémáink adódtak, ebből fakadt az átmeneti fűtés és meleg víz kiesés – ami egyébként ugyanarra az eredendő okra volt visszavezethető. Ilyen problémával korábban még nem szembesültünk, sajnos most igen. A szolgáltatások másnapra álltak helyre teljesen, amiért természetesen elnézését kérjük. Reméljük egy másik alkalommal még vendégünkként üdvözölhetjük Önöket, és találkozhat úgyis velünk, hogy semmilyen nem várt esemény nem akadályozza meg az Önök kényelmét.
Translation
Váradi Margit - group of friends
based on 2 days
1 month ago
Tatabánya
Rating 8.6
"A hotel maga szép volt, és szuper helyen található, egyik oldalán a dimbes-dombos tájra nézve, viszont, ami miatt sajnos maga a szoba nem tetszett, és úgy is döntöttünk, hogy 2 éjszaka helyett az első után inkább kicsekkolunk, hogy mi egy olyan szobát kaptunk ami közvetlen a főútra nézett, nagyon közel is volt hozzá (12-es szoba), ezáltal az itthoni, udvarra néző budapesti albérletünk sokkal közelebb van a természethez, mint ott a fél percenként elhúzó autók zajában... mivel a férjem lába műtve volt, nem terveztünk túrát, az lett volna a preferencia a szállás választásakor, hogy elbújjunk a világ zaja elől, egy természetre néző, csendes szobában, ehhez képest a tájból az ablakon kinézve semmit nem láttunk, a szoba pedig valószínűleg eredetileg egy üzlethelyiségnek készült (de legalábbis arra alkalmas), járólapozással (szőnyeg nincs letéve, nem padlófűtés, úgyhogy hideg a kő), hatalmas, kirakatablakokkal a szoba teljes oldalán, mely a parkolóra, főútra nézett, így mi is láttuk a jövő-menő autókat, embereket, illetve aki elment előttünk belátott hozzánk (kipróbáltuk), ezáltal az intimitás teljesen hiányzott, ha nem akartuk volna, hogy lássanak minket egész nap behúzott függönyök mögött, sötétben üldögelhettunk volna. Ezen felül kiderült, hogy a mi szobánk volt a legmesszebb a routertől, így hozzánk a wifi már egyáltalán nem ért el, ebben nagyon segítőkészek voltak ugyan, de sajnos nem volt rá megoldás. Ez tehát azt jelentette, hogy számunkra ami miatt ezt a szállást kivettük, nem teljesült (csendes, intim elvonulás a budapesti zajból, emberek elől), ezért úgy döntöttünk inkább hazamegyünk. Abban azonban biztos vagyok, hogy a másik irányba néző szobákban nagyon jól érezhették magukat a vendégek, így jó szívvel ajánlani tudom a szállást, akár ezeket a szobákat is abban az esetben, ha valaki inkább túrázást tervez, nem maradna nap közben a szállásán, és ha nem érdekli a wifi kapcsolat, vagy ha letisztázza a foglaláskor, hogy ne a földszinti, főútra néző két szoba közül kapja meg az egyiket."
"Maximálisan kedves, segítőkész személyzet, a szállás gyönyörű környezetben, dimbes-dombos tájra néz (az egyik oldala), a tisztaságba nem lehet belekötni, a reggelivel meg voltunk elégedve: bőséges, megfelelő választék, finom."
Accommodation's reply:
Kedves Veronika!
Próbáltam telefonon elérni, de sajnos sikertelenül. Szerettem volna megköszönni, nagyon kedves értékelését, amelyet a szállás.hu oldalon hagyott nekünk. Nagyon-nagyra értékeltem, azt a pozitív hangvételt, amellyel megfogalmazta kritikáját. Ritkán kapunk ennyire kedvesen megfogalmazott véleményt, amelynek nem kell minden oldalról dicséretnek lennie, a pozitív kritikát is nagyon jó szívvel vesszük, így az Önét is.
Emellett némi magyarázattal szeretnék szolgálni véleményéhez. Az Önök foglalása kisállat elszállásolásával érkezett. Ahogy érkezésük előtt levélben jeleztem is, a többi vendég érdekeit is figyelembe véve a háziállatok elszállásolására dedikált szobáink vannak, amelyeket pont a parkoló és az éttermi terasz közelsége miatt választottunk. A szobából a szőnyegeket, ágytakarót ilyenkor a kisállatok miatt tesszük el, ezért sem volt szőnyeg az Önök szobájában, amelyek alapesetben a szoba berendezését képezik. Érkezéskor jelezték, hogy a kisállatukat nem hozták magukkal, viszont a szobájuk már korábban lett dedikálva, így a kisállat nélkül is ugyanazt a kisállathoz előkészített szobát kapták.
A wifi problémáját pont én próbáltam orvosolni, de sajnos sikertelenül. Ahogy említettem is Önöknek, nagyon eszközfüggő a wifi-jelünk érzékelése abban a szobában. Volt olyan vendég, aki tudta használni a jelet laptoppal, de eltérő telefonkészülékeknél eltérő jelminőséget vettünk mi is. Ezt sajnos hétvégén nem tudtam megoldani Önöknek, viszont azóta született megoldásunk, mert beszereztünk egy jelerősítőt, hogy ez a jövőben ne okozzon problémát.
Távozáskor szolgálatot teljesítő recepciós elmondása szerint, Önök nem jelezték, hogy szeretnének lehetőség szerint egy másik szobát. Ezt nagyon sajnálom, mert a kapacitásunk megengedte volna a változtatást, hogy Önöket az emeleten helyezzük el, mert nem volt teltházunk és voltak szabad szobáink az emeleten is.
Mégegyszer nagyon szeretném megköszönni észrevételeit. Én hiszem, hogy az ilyen kritikákból tudunk fejlődni vagy támadnak a legjobb ötleteink (lsd. jelerősítő), hogy a szolgáltatásunk színvonalán fejleszteni tudjunk. Párjának mielőbbi jobbulást kívánunk és mindkettőjüknek további szép napot!
Translation
Young couple
based on 3 days
2 months ago
Budapest
Rating 10
"Fantasztikusan inspiráló hely a festményeim megalkotásához. ☺️"
Translation
Wild-Zentai Mariann - individual traveller
based on 3 days
4 months ago
Üröm
Parking, travelling
 • Free private parking (63 camera surveillance)

Internet
 • Free WiFi in shared places, Free Internet in shared places

Leisure, recreation
 • Sports field (1 km away), Tennis (1 500 Ft (~ 4.47 €)/hour 9 km away), Table-tennis, Billiard (1 000 Ft (~ 2.98 €)/hour), Bowling (2 500 Ft (~ 7.45 €)/hour), Swimming pool (1 200 Ft (~ 3.58 €)/occasion 15 km away), Karaoke equipment, Football (1 km away), Archery (3 700 Ft (~ 11.03 €)/occasion 13 km away), Scuba diving (2 000 Ft (~ 5.96 €)/occasion 17 km away), Fishing (4 000 Ft (~ 11.92 €)/occasion 14 km away), Hiking opportunities (3 km away), Hunting (25 000 Ft (~ 74.52 €)/occasion 5 km away), Horse riding (2 200 Ft (~ 6.56 €)/occasion 3 km away)

Wellness section, relaxation
 • Jacuzzi (Outdoor - seasonally open 36-38 °C 1 500 Ft (~ 4.47 €)/hour)
 • Sunbathing terrace
General services
 • Barrier-free, Garden, Bar, Cafe, Elevator, Safe deposit box, Roof garden

Catering
 • Dining options: Own restaurant

  Outdoor cooking options: Cooking in cauldron (firewood - payable )

  Cuisine type in own restaurant: Hungarian, Local specialties, Modern, Traditional

  Special diets available in own restaurant: Child menu, Lactose-free diet, Gluten free diet, Vegetarian diet, Dietary menu

Child-friendly services
 • Child bedding, Changing table, Tub, High chair, Baby supervisor phone, Baby feeding set, Baby food heating possibility, Baby toys, Child step up stool, Trampoline, Mobile baby crib, Playroom, Xbox room

  Free of charge until the age of 2!

 • 15 m Local bus station
 • 500 m City center
Check-in
15:30 - 20:00
Check out
until 10:00
Spoken languages
English, Hungarian, German
Accepted currency
HUF (Ft) , EUR (€)
Accepted payment methods
Cash, Bank transfer, Debit/Credit card
Accepted card types
 • MasterCard
 • VISA
Local tax
The price does not include, but must be paid over the age of 18, 300 Ft / person / night (0.89 € / person / night)
Reception
24 hour